mandag den 27. september 2021


 Kære elskede Valter

Lige om lidt bliver du storebror. Hvor har jeg stået mange gange, de sidste tre år, foran din grav og sagt "måske bliver du storebror nu" Jeg har en kæmpe mave og kan næsten hele tiden mærke din lillebror eller lillesøster bevæge sig rundt derinde, præcis det samme sted hvor du var i ni måneder. Jeg husker ikke meget fra dengang jeg var gravid med dig. Det er som om ugerne efter at vi fandt ud af, at dit hjerte var sygt, er forsvundet. 

Det knuser mit hjerte, at dig og babyen i min mave aldrig skal møde hinanden. 

Jeg vågnede i morges og troede at jeg havde drømt om dig, men i virkligheden havde jeg drømt om den nye baby. 

Jeg tænker på dig næsten hele tiden, du er her, men du er her ikke. Jeg har så svært ved at forstå, at jeg aldrig skal holde dig mere, kramme dig, se ind i dine store flotte øjne, at alt det fysiske vi havde sammen for evigt er væk. Sådan har jeg det, selv om det snart er fire år siden jeg så dig sidste gang. 

Det er svært, at være gravid igen efter dig. Det er svært, at skulle have en baby, fordi du ikke er her mere. Alle dine ting er fundet frem igen. Det er både trist og dejligt at se alle tingene igen. Du ville være fire år nu, kunne tale, sige mor, gå, løbe, spise selv, have venner, lege, gå i børnehave. Alle de ting du ikke selv nåede, skal vi nu opleve med en lille ny. Det bliver hårdt løbende at blive mindet om, alt det vi ikke fik med dig. 

Malte savner dig og sætter flere og flere ord på sin sorg. Han vil give sin play station for en time sammen med dig. Han bliver en god storebror igen og det bliver svært for en lille ny, at skulle måle sig med dig i Maltes øjne. 

Hvor ville jeg bare ønske alt var anderledes

Jeg elsker dig Basse - knus mor



Ingen kommentarer:

Send en kommentar