mandag den 25. februar 2013

Flytning - en undskyldning??....!

Jeg læste på bloggen "Hvad bier tænker" og blev inspireret af Cecilie -  hun skal nemlig også flytte. Når vi skal flytte, må vi få nyt...den er Henrik heldigvis også med på! Men vi har de fleste store møbler...så det handler mest og finesser og krims krams....ælskeeeer krims krams! Der skal læses en masse Bolig Liv de næste par måneder og kigges på nettet og i byen. Jeg har allerede kigget lidt og fundet noget fint. Vi skal dog have lidt større ting - tænker vi skal have nogle reoler/bogkasser/vitrineskab eller ligende inde i stuen...men hvad det lige bliver, må vist vente til vi er flyttet ind og har fundet ud af, hvilke behov vi har!

På bloggen "Lutter idyl" kan man få en rabatkode til hjemmesiden My Nordic home og det viser sig, at de i deres netbutik lige har de plakater jeg har kigget og kigget på. De er så fine og med bjørne...og ja så lige et par ting ekstra!



Så mange bjørne til familien Bjørn. På bloggen "Hvad bier tænker"http://hvadbiertaenker.blogspot.dkGiver Cecilie en ide til, hvordan man kan quilte en dyne og et betræk...venter på svar fra hende om hvordan!


Disse fine viskestykker må også gerne finde vej til mit nye køkken




Nye håndklæder skal der helt sikkert også til - nogen der har ideér til nogle lækre og fine nogle?

Denne lampe vil jeg rigtig gerne have - enten i denne grønne farve eller i gul. (Den har min veninde dog og i forvejen køber vi altid det samme!...meeeen...)



Malte skal også have nyt...selvom han nok er lidt ligeglad, men det er hans mor ikke!



Denne lampe er fra butikken Smuksak i Aarhus http://www.butik-smuksak.dk. De er en flok kreative kvinder, der sælger ud af deres egne designs - og oh hvor er der mange lækre og fine ting. Jeg tror Malte skal have denne lampe eller en ligende. 

En ny puslepude kunne også komme på tale - ved go det er en fjollet ting at gå op i, når man nu har en...men for det første; De bliver ulækre med tiden. For det andet: går man op i alt det andet der er i huset, hvorfor så ikke puslepuden!


Dette tæppe til gulvet fra Hay er så fint, men ved ikke helt om jeg er til gulvtæpper...hvad siger I?


Ligenu har vi  IKEA bordet nedenunder sofabord - det er hverken flot, dyrt eller særligt stort og ikke et drømme sofabord....men hvor er det praktisk og det gør ingen fortræd...så tror vi beholder det, indtil der ikke er flere småbørn i familien...eller indtil, vi ikke kan holde ud at kigge på det mere!
Er der nogen der har ideér til sofabord, opbevaring i stuen i form af enten reoler, vitrine, bogkasser eller noget helt andet - hvad kan I godt li`?


onsdag den 13. februar 2013

Snart forstadskone

Så er tre års kiggen, diskuteren, prioteringsdebatter og tidskrævende huskiggerri slut. I sidste uge skrev vi under (for anden gang på et år) på et lille hus i Hinnerup! Da vi gik rundt og kiggede, var vi sikre på, at det var her vi skulle bo - det er så fint, ordentligt og personligt - og rummeligt, trods de kun 114 km2.
Så nu glæder jeg mig til en sommer nede på jorden, en lille solbrun dreng i egen sandkasse og lyden af min egen vaskemaskine i baggrunden! Vi flytter senest 1. Juni - så nu skal den sidste tid i Aarhus nydes! Lidt sørgeligt, at skulle forlade byen - men 16 min. i tog og man står i Bruuns!

Macaroons i tre forskellige forklædninger!

Har I dag holdt alletiders hygge - pige - bagedag med to dejlige veninder. Anni og Mirjam og selvfølgelig Maltemusen!
Det blev bagt tre slags macaroons - mørk chokolade og kaffe, ingefær og hvid chokolade og lakrids - passionsfrugt - så fine og lækre. "Så kan man det" - som Annemette sagde! ( hun lavede også de mest perfekte fastelavnsboller!)
Det, næsten, allerbedste var, at vi aftalte, at tage på en forlænget weekend til Berlin til efteråret! Det glæder jeg mig allerede til!

lørdag den 9. februar 2013

Lørdag aften med stofrester!

Har brugt en halv time, på at lave disse "risposer" til Malten. Har brugt stofrester og forskellige ris og korn fra skuffen. Så nogle ligende i en butik til 90 kr. Synes de er blevet rigtig gode - mon han synes de er sjove?!!!

Endelig...

Så fik jeg endelig lavet en hængekurv af zpagettigarn. Svært at finde den helt rigtige farve - Henrik synes dog den er ret lyserød :)
Fik også lavet en til min veninde i indflyttergave!
Jeg har fået ide og opskrift fra bloggen lutteridyl og bekkiBkarnoll - fantastiske blogge;)

Hemmeligt projekt...

Er igang med et hemmeligt projekt sammen med min mor og søster...det går meget nemmere og hurtigere end forventet - med god hjælp fra Majken fra hækleklubben! Har aldrig brugt så mange penge på garn, men det bliver så lækkert!







Lidt mere krea...

En formiddags krea af rester fra andre projekter!

søndag den 3. februar 2013

Endelig kreativ :)

Så kom der endelig gang i det kreative - der er så meget jeg har lyst til at lave, Meeeeen....læser den ene kreablog efter den anden og synes de er så seje og meget dygtige!
Nu blev det til to ting i denne uge og synes faktisk godt om resultatet. ( plejer ellers at være lidt træt af det - fordi jeg har været for sjusket og hurtig)