søndag den 3. marts 2013

Det perfekte liv...

Livet på bloggene ser så fint, lækkert og perfekt ud ( de fleste af jer, har nu skrevet, at I på jeres blog viser jeres censurerede liv - uden al havregrøden) når jeg kigge ned ovre mine egen indlæg - er det også det lækre og perfekte i mit liv der bliver vist - og det er også helt ok, men efter min aften i går er jeg begyndt at tænke...!

Vi kommer i en Valgmenighed i Aarhus, med navnet Aarhus bykirke, her kommer jeg i en såkaldt kvindeklynge. Sidste tirsdag var der en af "damerne" der holdt alle tiders oplæg, der fik mig til at tænke og overveje nogle ting i mit liv og i mit hoved. Horfor er det jeg har et behov for, at alt i mit liv skal se så fint og perfekt ud? For det betyder noget for mig, jeg går op i hvordan jeg ser ud, jeg går op i hvordan Malte ser ud og især hvordan vores hjem ser ud. Jeg kan godt li' at vise det frem og jeg kan godt li' at det ser godt ud - og det er helt fint og det er lidt en hobby....men når jeg går op i, at der er pinligt ryddet op, alt er på sin plads og ser over lækkert ud når mine to veninder kommer på besøg - så er det for meget....hvorfor vil jeg være perfekt overfor veninderne og familien, hvorfor må de ikke se virkeligheden? Hvorfor har jeg et behov for, at de skal se mig perfekt? For de værdier jeg selv har, er jo på det menneskelige, jeg vil allerhelst kun vurdere og se på mennesker ud fra menneskelige værdier...men nej hvor jeg svært ved det...det er jo ikke helt sådan jeg tror de ser på mig... Heldigvis er der kloge "damer"i mit liv, der får mig til at overveje omtænke over mine valg og tanker.
Hvad er det jeg drømmer om? Det er en hverdag i vores dejlige nye hus, Malte glad i sandkassen og Henrik og jeg der tuller rundt og hygger. Måske vi lige har været i svømmehallen, solen skinner og måske vi skal ud og besøge de to nye tvillinge fætre 5 km væk! Om aftenen kommer der venner og griller og drikke rødvin på terrassen! Måske du har noget der skal tænkes over i dit liv, måske du også har nogle kæpheste der skal revurderes? Jeg er begyndt at finde ud af, hvad der er hobby og hygge og hvad der virkelig betyder noget i mit og min lille families liv!