torsdag den 1. marts 2018

Kærlighedens pris - Podcast med Leif Andersen

Carsten, en af vores venner, sendte os denne podcast med Leif Andersen. Han har altid betydet noget for mig og jeg synes næsten altid jeg har fået noget ud af at lytte til ham eller læse noget af ham og det siger ikke så lidt når man er mig. Jeg minder om Leif Andersen, synes jeg, måske lige på nær hans store viden og visdom, men når han snakker om, at han ikke er et religiøst menneske, så kan jeg nikke genkendende til det. Men lige som ham, har jeg svært ved at komme udenom Gud. Podcasten handler om sorg og kærlighedens pris. Jeg er slet ikke kommet så langt som Leif Andersen og min tillid til Gud er slet ikke i nærheden af det han beskriver.

Det er i dag fire uger siden vi mistede vores elskede Valter. Det føles uvirkeligt... Min sorg bliver større og større og jeg får sværere og sværere ved at se på billeder og videoer og samtidig vil jeg bare ligge her i sorgen og være og prøve at huske hvordan han føltes...

"Sorgen blev mit vilkår..."

Livet er forsat, bare ikke lige mellem klokken 9 og 16 i hverdagene. Malte er startet i førskole i dag og havde derfor sidste dag i børnehaven i går. Det er stort for ham og han glædede sig. Han kæmper herhjemme, han savner og reagerer kraftigt på at alt er anderledes. Så jeg håber ikke denne nye opstart bliver for meget for ham. Det betyder også, at jeg har været ude blandt mennesker to dage i træk nu. Det er hårdt, men alle er så søde til at spørge og snakke. Jeg tager virkelig hatten af for det her lille samfund vi er havnet i. Det er så dejligt at mærke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar